Vi kan klare alle rør, som for eksempel tyndvæggede rør

Er du interesseret i at høre noget om rør, som f.eks. udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Bukning af rør + profilvalsning har etableret sig som en populær alternativ metode inden for rørbearbejdning ift. almindelige svejsede rør. Med bukning af rør er det dog ikke kun muligt at gøre omkostningerne til selve anskaffelsen af rør væsentligt mindre. Ifald I begynder med at bruge rørbukninger i jeres virksomhed, kan det som udgangspunkt lade sig gøre at sikre en specialtilpasset løsning med et mere æstetisk resultat. Ydermere er rørbukninger lettere at holde rene og har en lavere vægt. Hvis I vælger os som jeres primære leverandør af bukning af rør, f.eks. udstødningsrør, og anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at de bukkede kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver lavet ud fra alle behov i jeres virksomhed uanset branche. Som virksomhed råder vi nemlig ikke kun over en lang række af de bedste fagfolk i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores værksted, producerer vi desuden størstedelen af det kvalitets bukkeværktøj plus de bukkematricer, vi bruger ved rørbukning, som f.eks. af udstødningsrør.

Som følge heraf kan vi med garanti imødekomme selv de mest komplekse behov i jeres virksomhed. Før vores rørbukningsspecialister igangsætter den egentlige bukning af fx udstødningsrør, producerer vi en skabelon ud fra en prototype. Selve prototypen udarbejdes ydermere ud fra en tegning, som vi skal have fra jeres virksomhed eller selv svejser. Bagefter sker den aktuelle rørbearbejdning og bukning såvel som eventuelle senere bukninger efter fixturet. Af den årsag kan vores eksperter producere bukkede rør, der matcher de aktuelle forhold i jeres virksomhed. Udover rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkeværktøj, laver vi også valsning af rør til ethvert formål samt alle former for profilvalsning. Alt sammen til attraktive priser for serier helt ned til fem styks. Ud over profilvalsning tilbyder vi en hvilken som helst form for efterbehandling, og vi bukker alle slags rør i både små og store radier. Vores firmas mangesidige ekspertise og knowhow medvirker til, at vi aktuelt laver opgaver for virksomheder fra utallige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>