Transformer dit hjem til noget specielt med et stilfuldt design egetræsbord

I formiddags tog jeg som udsendt grafisk designer på et boligmagasin til årets store boligmesse i modemekkaet Milano. Mit første indslag på dagsordenen var en udstilling kombineret med et foredrag om design borde i egetræ. Og her faldt jeg over lige præcis design spisebord, som jeg meget længe har søgt efter til mit nye hjem på Frederiksberg. Mesterværket er et unikt design egetræsbord, der er tegnet af en af Skandinaviens mest anerkendte indretningskonsulenter og møbeldesignere.

Nu hvor jeg har diskuteret formiddagens tema om egetræsborde og det unikke design bord, som jeg er faldet pladask for, med redaktionen, har vi fundet det endelige tema for næste måneds magasin. Her vil vi ikke alene lave en billedbåren reportage fra boligmessen. Vi kommer nemlig også til at beskæftige os med alle de ting, som er nødvendigt at overveje, såfremt du overvejer at købe et design bord til dit hjem eller måske din virksomhed.

Et centralt afsnit af temaet vil altså komme til at handle om, hvorledes du finder det perfekte design egetræsbord til netop dine ønsker. I den forbindelse vil vi ydermere inkludere en omfattende præsentation af møbeldesigneren, som har produceret mit spritnye egetræsspisebord. Hans unikke kendetegn er, at han benytter sig af egetræsplanker, der er hunderedevis af år gamle til at kreere de enestående design egetræsborde, som ikke udelukkende er det perfekte design spisebord i hjemmet.

I det tilfælde, at du vælger et design spisebord fra lige præcis denne møbeldesigner og indretningskonsulent , kan du få et robust såvel som æstetisk design egetræsbord, der er i stand til at give indretningen et visuelt løft i enhver lejlighed. Derudover kan dette design bord anvendes til lige præcis det, som du kunne tænke dig. Lige meget om du vil bruge det til et design spisebord, et skrivebord eller hvad dine behov ellers er, er dette design bord således den rigtige valgmulighed. Og så er vidunderet endda ikke så dyrt, som langt de fleste af de konkurrerende design spiseborde i eg på markedet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>