Tips til at købe de bedste pallerammer

Er du i den situation, at du er haveinteresseret og ønsker at eje flotte blomsterbede? I det tilfælde bliver det måske vanskeligt for dig at gøre dig klart, præcis hvordan, disse højbede kan designes. Jeg har et let svar: pallerammer.

De forekommer sig faktisk vildt praktiske, men normalt bliver pallerammer vist ikke rigtig lige det, de fleste plejer at sammenstille med blomster! Pallerammer anvendes sædvanligvis til lettere at være i stand til at stable ting ovenpå paller, samt pallerammerne bliver hurtige lige at skille ad, når de ikke anvendes. Ved at anvende pallerammer til bede bliver den største fordel, at de kan stakkes stabilt ovenpå hinanden, hvilket udmunder i, at dit bed faktisk kan opføres i præcis den højde, du foretrækker. Det forøger jordens temperatur omkring urterne, løfter planterne bort fra dårlig jord, og resulterer i en praktisk luehøjde. Blot bør man tænke på, at pallerammer sædvanligvis bliver lavet af ganske billigt & uimprægneret træ, hvorfor rammerne ikke bør hvile på jordbunden. Man kan evt. dække indersiden med stof.

At rammerne besidder en fin størrelse bliver en anden fordelagtig ting ved at benytte pallerammer til at være køkkenhave. Størstedelen tænker nok, at rammerne er ganske lille en størrelse, men jeg synes personligt, at de besidder en meget god længde til små højbede med lyng og grøntsager.

Det bedste tip bliver evt., at man blot skal prøve sig frem. Sker det, at man fortryder, at man fik lavet et blomsterbed med dem, er det heldigt nok ej særlig mange lønninger, der er gået tabt, da pallerammer heldigvis ikke er omkostningsfulde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>