Størstedelen af porte er udstyret med indbygget håndbeskyttelse

Vil du gerne have en spritny garageport? En væsentlig faktor, når du som boligejer køber en anden garageport, er sikkerhedsniveauet. Såfremt I får en hydraulisk port, er det navnlig essentielt, at I ud over udbudne gæster beskytter dig mod kritiske tilfælde, hvor et af børnene får en finger i klemme eller bliver kvast. Som følge heraf har de fleste porte til private boliger indbygget fingerbeskyttelse samt en mekanisme, som bevirker, at den mekaniske garageport stopper ved den mindste modstand ved åbning. Din ægtefælle og dig kan derudover med fordel vælge en af de adskillige kvalitets porte, der har en fjederbrudsfunktion. Denne funktionalitet sikrer nemlig, at garageporten ikke går i med et brag med det samme, i det tilfælde at en af fjedrene går i stykker. Med en automatisk port, vil I ligeledes få gavn af, at garageporten holder indbrudstyve effektivt ude via en anti-løfte-funktion, der skaber modstand, såfremt man prøver at lukke din garageport op uden at have frikoblet motoren på garageporten på forhånd. Flertallet af disse lukrative sikkerhedsfunktioner er standard på porte af nyere dato.

Nogle gange er det lettere sagt end gjort at finde ud af, hvad for en af alle de mange porte på markedet, der matcher dine krav bedst. Der findes en lang række valgmuligheder, når du som husejer er på jagt efter en port til din garage. Det gælder i forhold til omkostninger, udformning såvel som ekstraudstyr. Det kan som følge heraf tit være klogest at forhøre sig hos en specialist, inden I udvælger en ny garageport.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>