Put din nye fladskærm op m. et tilsvarende vægbeslag

Undersøg og sørg for at finde vægbeslag i en til svarende model. Da det er særdeles bittert, i det tilfælde at dit nye plasma tv drattede langt ned. Eller måske hvis en hylde eller tunge skabe ikke bliver siddende. For det er én ting, at du må investere i splinternye og således igen skal give pengene, men man kan desuden også slå sig. Så det kan risikere at være prekært, såfremt man ikke har købt vægbeslag i robust kvalitetsstand. Desuden kan skillevæggen gå i stykker, idet man ser fastsatte vægbeslag, der løsriver sig og skaber skrammer.

Gode vægbeslag kan fås i let samt stilfuldt form, og de kan fx lukkes helt sammen ned til tre centimenters afstand over til muren. Alle vægbeslag kan vippes både til siden og op af + ned. Ydermere er der indbygget et vaterpas, som gør det nemt at hænge elektronik o.lig. snorlige. Der findes naturligvis meget variation mellem de varierende typer vægbeslag, fordi man ser også beslagstyper, der kan snurre 360 grader. Ydermere er der selvfølgelig ulighed imellem, hvor mange kilo typerne kan holde. Bestemte vægbeslag er kun i stand til at løfte femogtyve kilo, imens andre modeller kan bære tres kg eller faktisk så meget som 80 kg. Således er det essentielt at overveje nøje, inden man bare bestiller et impulsivt vægbeslag af en eller anden slags.

Hvis man har sit nye plasma fjernsyn i sin ejendom vil man med sikkerhed gerne havde det monteret lige med det samme. Således er det heldigt, at du kan skaffe vægbeslag i en webshop eller finde en isenkrammer og købe beslagene. Prøv at fikse det straks, så du undgår at vente og vente til ingen verdens nytte. Når fladskærmen først er opsat med det rette vægbeslag, kan du trygt læne dig tilbage i sofaen og se en interessant film på det nyindkøbte 35” fjernsyn på muren.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>