Professionel algerens prolongerer tagets leveår

Der er et utal af væsentlige ting at nævne om algerens i det hele taget. Alle vores tage på huse er uden algerens særdeles udsatte med vores fugtige + ustabile vejr, man ser her. Tagbelægningerne er især eksponerede i forhold til grønne alger, som svækker tagpladerne & –stenene. Det våde vejr såvel som de mange temperaturskift her i Danmark medfører, at skandinaviske hustage er yderst udsatte i forhold til algeplamager. Således vil det være virkelig vigtigt at vedligeholde hustaget ved at bruge bl.a. algerens, så man uundgåeligt vil forlænge tagets alder.

En jævnlig algebehandling såvel som ny tagmaling efter behov vil øge tagets levetid markant. Dermed kan du slippe uden om en omkostningskrævende tagudskiftning. Sørger du for at kombinere du en grundig algebehandling med ny tagmaling, inden det er for sent, er du altså sikret den bedst mulige renovering af taget på dit hus. Finder du en tagmaler, der er medlem af BYG garantiordningen, er du ydermere sikret en fordelagtig garanti på din nye tagmaling på helt op til ti år såfremt du investerer i en algebehandling med jævne mellemrum.

Hvorledes virker algerens? Såsnart en algebekæmper laver en professionel algebehandling, sprøjter man en særlig sæbe ud over det hele af husets tag, som trænger ind i alle alger og de ætses væk. Herefter vil alge efter alge falde ned så snart det regner. Det er ”alge-sæben”, som teknisk set er den egentlige algerens. Du vil typisk se, at de sider på huset, der peger over mod vest, som nummer 1 er rensede for alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>