Når du ej ejer nogen navneskilte, kan du hurtigt glemme overskud

Så skete det langt om længe! Mit firma modtog for en time siden de moderne professionelle navneskilte, vi har bestilt. Det ene i aluminium, der kan placeres bag min computer, og ét produceret af papir til at fastsættes på min skjorte: jeg modtog nemlig selv to former for navneskilte. Det blev virkelig professionelt, så navneskiltene blev meget flotte. Jeg mener i sandhed, at firmaet dermed har fundet vejen til succes.

Introduktionen af navneskilte har en kæmpemæssig betydning for virksomheden. Alting behandles lidt mere fagligt, og vi kan også føle på de ansatte, at idet de får et professionelt navneskilt stående foran sig, kommer effektiviteten fuldstændig i top. Virksomheden fik udover navneskilte til personalet desforuden buffetskilte til virksomhedens frokostbuffet, sådan at folk egentlig ved, hvad i alverden maden består af.

Navneskilte sælges tilsat magnet eller sikkerhedsnål til uniformen eller en flot holder, så skiltene har mulighed for at placeres på skrivebordet, og man kan jo vælge navneskilte i både plast & aluminium. I kontrast til pap samt lamineret plast får navneskilte i rustfrit stål mindre muligheder, så derfor bliver her temmelig afgrænsede potientaler med dem, forestiller størstedelen sig. Der er gudskelov blevet udviklet fremragende måder mht. metalgravering, hvilket har betydet, at det er lige så nemt som at designe på plast.

Udtrykket udadtil er et vigtigt indtryk hos klienterne, og denne del bør der sjældent spares penge på, selvom omkostningerne måske bliver mindre, hvis man får navneskilte af plastik samt tykt papir.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>