Musikefterskole; Sjælland

Vores efterskole – Sjælland, har en hel del forskellige former for fag! Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere omkring vores efterskole, idræt eller nogle andre fag? Se med her. Er det noget for dig at blive elev på en idrætsefterskole, Sjælland, hvorpå efterskole rejser er en grund til for dig at skabe eventyr, du husker altid? På denne efterskole er rejser omdrejningspunktet i dit skoleår, idet du i løbet af året ej blot kommer med på den fedeste ski-tur. Du kommer dertil med på 2 sjove rejser, hvor du kan afprøve dine fritidsinteresser internationalt.

Kunne du tænke dig en idrætsefterskole, Sjælland, med dans som en central del af din skoleuge? Efterskole; dans udgør den allerbedste kombination. Vores efterskole Sjælland kan give dig et oplevelsesrigt 9. klasses år, hvor du samtidig kan lære et bredt spektre af varierende dansestile. Ligeledes får du en chance for at opleve begivenshedsrige rejser foruden ekskursioner med efterskole: dans. På denne måde vil du forbedre dit talent for dans, idet du prøver et ophold på vores idrætsefterskole, Sjælland.

Vælger du et år på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle eminente oplevelser. Med efterskole musik har du timer i svær musikteori samt tekstskrivning. Derudover er der en chance for synge i kor foruden indspilning i vores eget studie. Også her skal du på gode rejser til steder. Her skaber det for dig en mulighed for givende internationale kontakter i musikbranchen. Efterskole teater kan du tage som valgfag. På vores efterskole er teater faktisk et af de bedste fag. Flere af vores elever, der for eksempel har efterskole idræt, gør det alligevel, og de synes godt om det.

Længes du efter at forsøge efterskole: dykning? Vi giver dig en særlig chance for at skaffe dig et certifikat til dykning, som du senere kan udnytte til dykning i hele verden. Efterskole dykning er oplagt at tage med efterskole friluftsliv som det andet fag. Heldigvis har vi på denne gode efterskole friluftsliv som et tilvalgsfag i fritiden. Desuden har vi her på denne efterskole sejlads som et linjefag. Kunne du lide at høre om vores mange valgfag + efterskole idræt? Så ring og hør mere. Vi vil med glæde fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser plus meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>