Mit GHD glattejern og jeg tager afsked med krøllerne

Mit hår er krøllet, kruset og tørt. Jeg kan ikke fordrage det! Jeg ville ønske, jeg havde rigtig langt, 100 procent glat, funklende hår eller i det mindste bare yndige krøller. Derimod, mit hår er frygteligt. En af mine veninder, som mens vi taler om det har meget glat hår, snakkede i mandags til mig om GHD glattejern. Hun ejer det selv og hun siger, at det efter hendes mening er det bedste glattejern i verden, da det får håret til at blive rigtig glat og blankt.

For nogle dage siden var jeg i storcentret sammen med mor og der så jeg pludselig et GHD glattejern i en forretning. På sekundet greb jeg fat i hendes frakke og tog hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, derimod begyndte hun kun at knevre om at mit hår ”var så smukt,” samt at jeg sikkert havde arvet det af hende og så videre. Men jeg lyttede ikke rigtigt. Jeg bad hende om at hun skulle give mig et GHD glattejern, og til sidst fik jeg hende overtalt.

Under alle omstændigheder, så forguder jeg mit spritnye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, og ikke kun jeg har den mening. Alle mine veninder vil låne det af mig og har sagt, at de selv vil købe dét glattejern. Jeg føler mig meget flottere med denne seje frisure, og selv om min mor ikke indrømmer det, så tror jeg altså, at hun ligesom mig synes bedre om det glatte hår end krøllerne.

Jeg kan anbefale jer at få et GHD glattejern, hvis I ligesom mig hader jeres krøller!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>