Min klasse får nyt whiteboard plus smartboard

Jeg har været lærer i indskolingen i næsten 10 år, og jeg har de sidste par måneder haft brug for nyt skoleinventar til mine elever, og egentlig samtidig i skolens sløjdlokaler og fysiklokaler. Der er gudskelov forleden blevet bestilt nye skole møbler, sågar til hele indskolingen. Dette skoleinventar er fx børnegarderober, forskellige tavler, skoleborde og -stole samt et nyt smartboard. Der vil ligeledes komme et nyt verdenskort, skole, da det aktuelle verdenskort er så opslidt, at du stort set ikke kan se hvilke lande, der er hvilke. Vi får dertil et kichenette inde i vores klasse, som udgøres af køleskab, en mikroovn plus to stålvaske: skole. Vi får yderligere en rumdeler, der skal få eleverne til at koncentrere sig noget mere.

Jeg synes, det er betydningsfuldt at have skoleindretning af en god kvalitet, der er fremstillet til at klare den anstrengelse, som dagligt er i skoler, i særdeleshed i fysiklokaler plus sløjdlokaler. Store krav skal der forekomme for skole møbler, først og fremmest til skoleborde samt -stole, fordi netop disse møbler skal være brugervenlige, modstandsdygtige samt behagelige. Det er meget vigtigt, at skoleborde samt stole kan godkendes, grundet at børnene sidder på deres stole og borde i lang tid af gangen. Ligeledes er børnegarderober meget af stor betydning.

Noget andet betydningsfuldt er tavler. Vi får som tidligere nævnt nye tavler, f.eks. en opslagstavle samt whiteboard, men i øvrigt også et smartboard! Nu kan jeg, håber jeg da, forbedre undervisningen i min klasse. Et smartboard er et moderne whiteboard, man sætter til computeren, og så bruger man pegefingeren til at skrive med på skærmen. Det er så ekskvisit, men jeg er nu stadig glad over, vi har kridt tavle, som børnene gerne må tegne og skrive på, + en opslags tavle, som jeg kan sætte forskellige ting op på. Jeg er desuden henrykt over, at de nye verdenskort – skole kommer, på grund af at de elever, jeg underviser, godt kan lide at lære hvilken verden, vi lever i, hvilket de lettere kan i forbindelse med et nyt verdenskort: skole.

Det er godt, vi skal have to stålvaske: skole, fordi der vil komme mere plads til, at eleverne i klassen kan vaske deres beskidte hænder, og så vil de nye stålvaske – skole også gøre det mere tiltrækkende for børnene. Det samme gælder ved børnegarderober. Den rumdeler, vi skal have i klassen, er jeg lidt bange for, vil dele mine elever for meget op, men en rumdeler vil jo forbedre deres koncentration, og det er det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>