Ligger du inde med gode råd om et kanoudlejningssted med gode priser?

I år er jagten gået ind på et sted med tilbud for familier på kanoudlejning ved Gudenåen. Jeg tænker desuden, at et sted med kanoudlejning i nærheden af Tørring eller deromkring er en oplagt mulighed. Aktuelt er det nemlig egentlig en smule år siden, at jeg sidste gang var på kanotur Gudenåen. I årene, der er gået, har jeg fået mig en mellemlang uddannelse såvel som et arbejde og en superskøn kæreste. Forrige sommer fik vi tillige vores første datter, der nu reelt er så forholdsvis stor, at jeg ikke kunne dy mig for at tænke over, om tiden var inde til tage husbond og barn med i en kano langs Gudenåen. I tirsdags blev beslutningen om en kanotur taget over et godt glas rødvin med min kæreste efter putningen. Inden vi kan drage afsted mangler vi bare at få kontakt til et sted med kanoudlejning, der tilbyder nogle konkurrencedygtige priser.

Helt op i teenageårene var min familie og jeg på en skøn kanotur ved Gudenåen hvert eneste år. I ungdomsårene var jeg tillige af sted på kanotur med spejdergruppen. Det, jeg erindrer, fra hver og en af turene i kano Gudenåen er de utallige specielle minder om en sommer sprængfyldt med sammenhold såvel som fysiske udfordringer i den idylliske natur i Jylland. Det gælder både fra dagene i en kano på alle søerne fra Fladbro til Tørring eller på Gudenåen og de rare aftentimer ved teltene langs bredden. Jeg husker desuden den dag i dag den enestående oplevelse, den tur, hvor jeg for allerførste gang fik lov til at styre en kano langs Gudenåen. Som følge deraf er det ikke et tilfælde, at det er netop dette sted, at min mand og jeg er på jagt efter et ordentligt kanoudlejning sted nu.

Kan du give et fantastisk tip om udlejning af kanoer ved Tørring eller Gudenåen, så skriv en kommentar under dette indlæg, så jeg kan få chancen for at skabe dugfriske kanoferie-minder i selskab med min egen lille familie. Det skal helst være et firma med kajak- og kanoudlejning, som kan give et tur tilbud på en kanotur i det midtjyske der er skruet sammen til familier med små børn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>