Leder efter en lejet kano til en kanotur langs Gudenåen

Som lille pige var jeg med min familie på en skøn kanotur Gudenåen i sommerferien hvert år. Som ung var jeg tilmed ude at sejle i kano med ungdomsskolen. Fælles for hver og en af kanoferierne er de mange minder om en tur smækfyldt med fælles oplevelser såvel som udfordringer i den meget smukke midtjyske natur. Både fra timerne i vores kanoer på søerne fra Fladbro til Tørring eller på Gudenåen og de hygsomme ophold omkring bålet i lejren oppe på bredden. Jeg husker ydermere til stadighed den fantastiske oplevelse, den dag jeg for første gang fik lov til selv at ro en kano på Gudenåen.

Pt. er det efterhånden en smule år siden, at jeg sidst var af sted på kanotur Gudenåen. Siden dengang er jeg blevet færdiguddannet, har fået arbejde og ikke mindst en superskøn kæreste. Forrige efterår fik vi tilmed vores dejlige datter, som nu er så gammel, at jeg for noget tid siden startede med at tænke over, om jeg havde lyst til at tage barn og husbond med i en kano ned af Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen om en kanotur truffet over et enkelt glas rødvin eller to med min kæreste efter puttetid. Det betyder, at vi på nuværende tidspunkt er på jagt efter et ordentligt sted med tilbud for familier på kanoudlejning Gudenåen. Jeg tror tillige, at et sted med kajak- og kanoudlejning tæt ved Tørring eller deromkring er nogenlunde lige så godt.

Som følge heraf vil jeg høre, om der måske er en anden kano-entusiast her på bloggen, der ligger inde med erfaring med et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Tørring med høj sikkerhed eller allerbedst kanoudlejning tæt på Gudenåen eller muligvis Silkeborgsøerne? Det må helst være et sted, som reklamerer med tur tilbud på kanoferier i det midtjyske specielt til de behov, der en familie med små børn har. Er du stødt på et rigtigt godt link til et sted med udlejning af kanoer omkring Gudenåen såvel som Tørring, så skriv under dette indlæg, så jeg kan samle nye kanoferie-minder sammen med min helt egen familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>