Kunne det ikke være sjovt at starte på en efterskole; Midtjylland?

Har du overvejet at starte på en efterskole: Midtjylland? Der var jeg for nogle år siden. Det var det mest fantastiske år nogensinde. En efterskole – Midtjylland har alle mulige forskellige slags ting at lave. Efterskolen, som jeg gik på, var det, man kalder en idræts-/sportsefterskole, altså en efterskole: fitness og en skole, der havde et bredt udvalg af sportsgrene. Fx var det en efterskole; basketball & boksning m.m. Og så var det en efterskole med musik og dans plus en efterskole: design. Det, jeg kunne lide mest, var, at det var en efterskole – adventure.

Nu vil jeg gerne nævne nærmere omkring min efterskoles privilegier, og disse havde min efterskole, Midtjylland mange af. Selvfølgelig havde den alle de obligatoriske, faglige fag, men den havde også en masse tilvalgsfag. Ud fra den betragtning at det var en sports-/idrætsefterskole, motionerede man de fleste af ugens dage. Til slut kunne jeg simpelthen ikke gøre tilstrækkeligt med motion, og dermed var det jo rigtig gavnligt, at det desuden var en efterskole – fitness. En sportsefterskole, idrætsefterskole og efterskole – fitness er korrekt til dig, hvis du mangler mere energi og godt kunne tænke dig at blive mere frisk og sund og samtidig glad.

Alle idrætsgrene kan jeg godt lide, og da det var en efterskole – fodbold, efterskole – basketball og en efterskole: boksning med flere, kunne jeg lave al den sport, som jeg havde lyst til. Derudover var det en efterskole; dans, og alvorligt talt endte jeg med at blive ret henrykt over at danse. En efterskole: basketball, efterskole med boksning, en efterskole – fodbold + en efterskole: dans vil være korrekt for dig, såfremt du har brug for at dyrke forskellige sportsgrene, og såfremt du godt kan lide sport og at have det sjovt sammen med vennerne og veninderne.

Ovre på skolen lærte jeg at spille en masse forskellige slags instrumenter som for eksempel klaver, da det samtidig var en efterskole med musik, hvilket var rigtig medrivende. Jeg lærte også at designe tøj samt sy det, for det var nemlig en efterskole med design. En efterskole med musik samt design er velvalgt til dig, hvis du elsker at lave adskillige aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ikke har lavet i forvejen, samt hvis du vil hygge dig i selskab med vennerne/veninderne.

Nu til det, jeg var gladest for ved min efterskole. Skolen var en efterskole; adventure. Vi lavede adskillige forskellige aktiviteter udenfor, som godt kunne være udfordrende, men rigtig fedt. Eksempelvis prøvede jeg at klatre, sejle + bo i ”det vilde.” En efterskole: adventure vil være belejlig for dig, såfremt du meget godt kan lide at udfordre dig selv. Disse adventure-oplevelser gjorde vores sammenhold på skolen meget stærkere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>