Hvis du skal leje landbrugsmaskiner og industrimaskiner, skal du søge vejledning hos vores firma

Det kan synes usikkert at have enorme pengesummer placeret i de mange landbrugsmaskiner samt industrimaskiner, der er nødvendige, når man er landmand eller industriværksindehaver. En forudsætning for industriens funktion er at have landbrugsmaskiner desværre. En del virksomheder går konkurs dersom de ikke har mulighed for at lægge ud for nye industrimaskiner, når de eksisterende stopper med at fungere. Det er synd. Derfor tilbyder vi en fantastisk hjælp, leasing.

Du har mulighed for at leje de mest moderne samt mest holdbare industrimaskiner, med leasing, uden at du er nødsaget til at eje dem selv. Hænder det, at dit landbrug går nedenom og hjem, slipper du for en enorm gæld, og du behøver ej finde en del 100.000 kr, for at have penge til at købe maskinerne. Oven i købet bliver der grundlag for at afstemme betalingerne efter sæsonafhængig omsætning. Unødige lån & gæld undgår du på den måde. Vi har været i landbrugssektoren under adskillige decennier, samt er dermed fyldt med viden på området. Din virksomhed befinder sig når alt kommer til alt i sikre hænder. Vi vil justere din leasing til situationen, da vi kender alt til industrimaskiner. Vi kan også ordne en solid overenskomst mht. anvendte maskiner, hvis du ønsker. Vi stiller uden tvivl vores bedste medarbejdere til rådighed med hensyn til rådgivning omkring hvilke landbrugsmaskiner, du kan vælge.

Så vi kan garantere dig, at du tilbydes netop de landbrugsmaskiner og den løsning, der kan love dig omsætning og indtjening lang tid fremover, bruger vi alle midler.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>