Hold dit kursus i København på et konferencecenter hvor der bliver kræset for dine mødedeltagere

Ønsker du at booke nogle skønne mødelokaler i et kursuscenter til dit kursus København? Som en følge af årtiers baggrund i feltet har vi erfaringen til at være rammerne for enhver form for professionelle arrangementer rangerende fra bestyrelsesmøder til workshops. Af den årsag sætter vores medarbejdere en ære i, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vores personale ved hvilke forventninger du har til vores medarbejdere såvel som vores mødelokaler. Denne viden anvender vi til at udvælge de mest fordelagtige mødefaciliteter, som hver især er udstyret og indrettet til at udgøre en speciel kulisse for et komfortabelt kursus København.

Kursuslokalerne på vores konferencecenter er charmerende med pæne møbler samt et skønt udsyn til en naturskøn kulisse i den private park, som hører til stedet. Alle konferencelokaler her på stedet er desuden besat med al den teknik, som du muligvis kan få brug for i forbindelse med et fagligt arrangement af enhver slags mhp. at gøre det enklest muligt for dig som kursusarrangør. De forskellige hjælpemidler iberegner fx state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipoverstativer, computer, trådløst internet såvel som ADSL forbindelse og projektor. Det hele er utvivlsomt i optimal stand.

Såfremt du vælger vores konferencelokaler, er det muligt for dine konferencedeltagere at tanke op i alle pauserne ved hjælp af nogle af forfriskningerne, som er anrettet på små buffeter overalt uden for mødefaciliteterne. Derudover har du mulighed for at bestille en luksuriøs frokost- og morgenbuffet og ikke mindst et skønt middagsmåltid sammensat af erfarne kokke og af friske råvarer, som for det meste er producerede på en bæredygtig måde. Konferencecentrets kokke kan naturligvis desuden anrette en speciel menu til allergikere, vegetarer og lignende hvis der er behov for det.

Tid og rum til at koble af er essentielt ved et hvilket som helst kursus. Vores kursuscenter har til det formål indrettet et stillerum, hvor det er muligt for mødedeltagerne at gøre brug af en særlig massagestol eller endda få høretelefoner på og nyde stille musik. Har man behov for at komme ud i det fri, er det tilmed muligt at medbringe en af vores ipods, som er blevet fyldt op med afslapningsmusik, og spadsere en tur i vores private parkanlæg. Alt i alt er der således flere gode grunde til at tjekke vores kursuscenter ud, hvis du leder efter nogle optimale konferencelokaler København til et møde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>