Gummirøjsere, blink & køb af mere fiskegrej

For 5-6 år siden fandt jeg en stang til at fiske med i kataloget fra Aldi, som jeg købte. På daværende tidspunkt opholdt jeg mig i min bedstemors feriebolig og var i gang med speciale, og her observerede jeg mange mennesker stå og fange hornfisk. Jeg kunne se, at fiskerne havde det perfekte fiskegrej, og de fik da også nogle blændende fangstudbytter. Siden har jeg desværre egentlig ikke haft glæde af stangen mærkbart. Men grunden til, at jeg nu bringer emnet op, skyldes dét, at vi nu har nået forårsmånederne og endnu engang tid for hornfisk-fangning. Og nu får jeg engagement omkring at fiske på ny og jeg vil derfor anskaffe mig solidt fiskegrej. For det er min overbevisning, at det er klogt hvis du har solidt udstyr.

Valgene omkring at finde det rigtige fiskegrej er brede. Man kan såvel købe i en e-handel som finde en lystfiskerhandel. Det smarte ved at finde grejet online må være, at der kan man nemt sammenstille indkøbspriser på identiske varer. Hvilket giver mig godt fiskegrej til bundpriser. Derimod vil man få konstruktive ledesnore af salgsassistenterne i en forretning, men sådan set kan man nu som oftest benytte hjælp over nettet. Mit næste punkt på dagsordenen er at centralisere, hvilket fiskegrej, der må købes. Jeg må under alle omstændigheder have såvel blink som fluer, men jeg påtænker også en fnullerdusk eller noget lignende. Dertil bør jeg utvivlsomt få en fiskestang, hjul og andet nødvendigt.

Jeg glæder mig virkelig til at begynde.