Formidl din kommunikation gennem fænomenale pressebilleder fra en kompetent pressefotograf

Søger du en billedjournalist, som magter at danne pressefotograf billeder, som er unikke? Vi har i løbet af to årtier forbedret & forfinet en særegen fotografisk stil. Denne stil bygger på ideale stiltræk fra det fotojournalistiske krydret med et lille pift, som fører til, at vores billeder med garanti formår at positivt forundre samt søsætte deres egne budskaber. Vi leverer således fotografier med mening plus individualitet.

Kooperer med en kreativ presse fotograf i Århus med milevid ekspertise

Med en baggrund som fotojournalist og fotograf i Århus er vores fotografiske stil udbredt journalistisk. I gennem årene har vi faktisk ekspanderet vores jobliste, så vi i dag dertil giver fotografier til diverse marketing- og kommunikationsopgaver. Som billedjournalist i Århus leverer vi dermed fotografier til alt lige fra aviser plus ugemagasiner til foldere og online.

En fotograf Århus & en rigtig billedjournalist, som putter dine tarv hen som midtpunkt

Såfremt du har en billedjournalist fra vores bureau, oplever du en smidig samarbejdspartner, der efterkommer dine individuelle behov. Alt efter hvilke nogle billedtyper, du mangler, arbejder vi altid i de settings, der vil skabe et udsøgt produkt. Derfor løser vores freelance fotografer både billedordrer i vores store studie samt på de forskellige locations i hele DK eller egentlig over hele Europa. Fotostilen er hovedsageligt presseagtig hos alle vores billedjournalister. Dertil kan vi give jer informationsfotos plus billeder til kommunikations- og marketingopgaver. En klassisk opgave kan spænde over pressebilleder til aviser og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>