Følg en hf-eksamen og bliv rustet til din drømmeuddannelse

Er du på jagt efter et perfekt springbræt til det studie som du har i tankerne at søge ind på bagefter, og tror du, at en hf-eksamen er den bedste ungdomsuddannelse? Lige meget om du kommer direkte fra 10. klasse i folkeskolen, eller måske har været på en større rejse til udlandet for at opleve Europa eller måske USA uden skolebøger, er det muligt for dig at få et fantastisk trinbræt til din drømmeuddannelse med en hf-eksamen. Hos os afslutter du nemlig både obligatoriske fag og en række, som du har en særlig interesse for. Af den årsag vil du få en mulighed imødekomme de fagspecifikke krav til din drømmeuddannelse, såfremt du består din gymnasial uddannelse hos os.

Du får en adgangsgivende eksamen, som ikke bare giver dig en velfunderet viden såvel som gør dig klar til livet som studerende, såfremt består en hf-eksamen på Fyn hos os. Lige meget hvad for nogle uddannelsesdrømme, du har, kan vi nemlig give dig et favorabelt trinbræt for at føre dem ud i livet, såfremt du som studerende på den 2-årige hf hos os vælger et af de fire tonede hf-forløb på Fyns HF-Kursus. Disse er hver især skruet sammen til at imødekomme adgangskriterierne til studier som fx cand.ling.merc. eller sågar fysioterapeut.

Ønsker du tillige en ungdomsuddannelse, hvor du bagefter kan øge din almene viden såvel som en enestående chance for at specialisere dig? Ved at gennemføre en 2-årig hf hos Fyns HF-kursus bliver du udviklet og udfordret som menneske. På skolen er kravene til dig som individ store, og dertil vil vi have, at du motiverer dig selv til at levere en målrettet arbejdsindsats såvel i den daglige undervisning som ved eksamenerne. Til gengæld får du glæde af et enestående socialt samt fagligt uddannelsesmiljø bestående af en lang række forskellige elever såvel som undervisere.

Har du lyst til at tage udfordringen op og fuldføre en hf-eksamen hos Fyns HF-kursus? Så skriv dig op til to fantastiske skoleår, hvor du skal have overskud til at bruge kræfter på dine lektier, timerne samt det generelle fællesskab på skolen. Gevinsten er, at du er sikret en 2-årig hf med fokus på praksis, lige meget hvad for et af de 4 tonede forløb på Fyns HF-Kursus, du vælger efter 10. klasse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>