Foldevægge & ny skole hos os

Jeg arbejder som skolelærer for indskolingen, det er 0. til 3. klasse, og jeg er meget glad for mit arbejde. Der skal fjernes et par skoler her i byen, og grundet at vores skole har en del plads, bliver eleverne fra en af skolerne rykket over til os. Det vil medvirke, at vi skal have foldedøre op i klasseværelserne, for så bliver de store rum dermed opdelt i to mindre rum. Jeg er ikke begejstret for, at vi får de tidligere omtalte foldevægge, for jeg synes godt om at undervise mine elever i et stort klasseværelse.

Jeg tror nok, at man kan åbne vores nye foldevægge, for så kan vi også lave noget på tværs af klasserne. Det er nok egentlig en god ide. Det bliver formodentlig også en anelse hyggeligere at befinde sig i et ikke helt så stort klasseværelse, men jeg er jo nervøs for, om der kommer til at blive pladsmangel til mange af de indlæringsaktiviteter, eleverne og jeg laver. Vores inspektør synes, at mig og eleverne kan lege dem ude i storrummet. Han mener, at foldedøre er det smarteste, man kan gøre for at få plads til en masse nye elever, og der må jeg give ham ret. Herudover er det langt mere billigt, end hvis vi skulle bygge vægge. Man kan gudskelov bruge foldedøre, som er lydisolerede, hvilket jeg godt kan lide, pga. at jeg ej ville kunne klare at skulle høre på ikke blot én, men hele to klasser fyldt med børn. Dette skyldes, at de jo larmer i ny og næ, men jeg synes stadig godt om dem. Jeg gad godt vide, hvorledes det bliver, når de andre børn kommer her på skolen, og vi får de nye foldevægge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>