Få udført aluminiumsprofiler til en god pris uagtet ordrens størrelse

Det stadig større fokus på miljøvenlige løsninger har bevirket, at alu profiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/ – har fået en position som den mest udbredte profilløsning blandt mange brancher i løbet af de sidste femten år. Årsagen til dette er ikke mindst, at aluminum er et metal, som har en meget høj genanvendelighed foruden flere kvaliteter, som minimerer forbrug af energikilder som bl.a. elektricitet og varme. Det er endvidere muligt at fremstille alle typer af aluminiumsprofiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/ – med minimale omkostninger uafhængigt af størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler har fået sin position som et foretrukkent valg blandt adskillige brancher af flere grunde. De betydeligste af disse grunde er, at aluminiumlegeringer har en lav vægtfylde såvel som en trækstyrke, der ofte er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på øvrige typer af metaller. Dertil har aluprofiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/ – en god beskyttelse mod korrosion såvel som en god elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en betydelig fleksibilitet, som bevirker, at man kan lave aluprofiler uden energispild uanset valg af bearbejdningsmetode såvel som valg af overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man tilmed sætte de krævede monteringsfunktioner direkte ind i alu profilet, og dermed gøre det problemfrit at samle. Det kan således lade sig gøre at specialfremstille alu profilerne til at matche lige præcis dit firmas behov.

Når du vælger at få fremstillet aluminiumsprofiler hos os, vil du altid få en perfekt profilløsning. Vi prioriterer nemlig at implementere de nyeste teknikker ift. udførsel af aluprofiler. Derudover fremstiller vores erfarne specialister en udfaldsprøve på dit firmas individuelt designede alu profiler inden for en måneds tid efter, at du har givet os en indledende skitse.