Få en effektfuld behandling mod sklerose med Interferon Beta fra Merck Serono

I sidste uge blevet der slået skår i min lille families ellers så almindelige liv. I nogen tid har jeg haft problemer med, at jeg var rigtigt træt og haft en mærkværdig summende følelse overalt. Alligevel var vi overhovedet ikke indstillet på det chok det var, da lægen præsenterede os for diagnosen. Efter adskillige neurologiske undersøgelser var dommen nemlig klar; jeg er bukket under for en af de mest frygtede autoimmune sygdomme: dissemineret sklerose.

I den første tid efter, at diagnosen blev stillet, har jeg prøvet at skabe mig et overblik over, lige præcis hvad livet med multipel sklerose egentlig kommer til at indebære for mig og ikke mindst for min kæreste og vores vidunderlige drenge. Kan vi stadig tage på udlandsrejser, og hvor lang tid har jeg overskud til at tumle udenfor med mine skattebasser? Nu er min kæreste og jeg begyndt at researche lidt om mine behandlingsmuligheder, da jeg på ingen måde er klar til at tage afsked med de ting.

Det, som min kæreste og jeg har fundet frem til, er at Interferon Beta præparatet fra Merck Serono er en af de absolut mest brugte medikamenter til at yde en tidlig indsats mod sklerose. Det er den fordi, at Interferon Beta nedsætter hastigheden på den ødelæggende demyelinisering, der medføres af multipel sklerose. Du kan nemlig både mindske omfanget af sygdommens udbrud og øge tiden mellem dem via behandlingen med lægemidlet fra Merck Serono.

Før jeg beslutter mig for at sige ja til Merck Seronos præparat, vil jeg ikke desto mindre have at vide, om der er en her på bloggen, der kan sige noget om virkningen af Interferon Beta mod multipel sklerose?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>