Er tilbud eller brugt bedst, når man søger efter en god trailer?

Som følge af, at vi er blevet Hr. og Fru Jensen med typehus, samtalekøkken fra Ikea, to poder såvel som en stationcar med jydekrog, er det nu tid til, at vi vil have en old school trailer. Som den nye i kvarteret er jeg imidlertid som en elefant i et glashus i livet i den småborgerlige højborg. Af den årsag vil jeg høre, om der er nogle af jer mere erfarne parcelhusejere, som har overblikket over, hvorhenne vi kan score en billig trailer i god kvalitet, der er perfekt til vores behov?

Reelt er kravene til traileren ikke noget særligt. Anhængeren skal nemlig udelukkende holde til de dagligdags gøremål, som er en uundgåelig del af det at eje sit eget typehus såvel som sin egen have. Det medfører, at den trailer, vi skaffer os, ville skulle anvendes til at bringe diveres skrammel såvel som affald fra haven på kvarterets genbrugsplads. Traileren skal derudover måske bruges til en familieudflugt til Ikea i ny og næ. Det er altså bare en på alle måder almindelig trailer, vi har brug for.

I forhold til hvilken kapacitet en trailer bør have, ville det endvidere være interessant at få jeres input til, hvad for en anhænger, der imødekommer til fruens og mine forventninger og vores krav. Dermed kan vi forhåbentlig undgå at bruge penge på funktioner, vi ikke har brug for. Er det fx partout nødvendigt for os at investere i de dyre mærker, eller kan mindre gøre det, når vi skal købe en ny trailer, og kan man finde lukrative tilbud på trailere på markedet?

Noget andet, som det er relevant at høre jeres bud på, er, om hvorvidt det er en mulighed at bruge penge på en brugt trailer, eller om vi så er tvunget til at bruge en masse penge på trailer reservedele? Så skyd løs med al jeres trailer-viden og gangbare råd om lokale steder, der både har en masse tilbuds-trailere og trailere, der er brugte foruden eventuelle reservedele til trailere, så mig og konen kan tage ud dertil og se på alle valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>