Entreprenør- & plæneklipper service hvor & når, fejlen fremkommer

Her har jeg intentioner om at informere lidt forskelligt i relation til udvalgte services, vores firma tilbyder. Det firma, jeg vil fortælle om, klarer udbedringer samt hjælp indenfor et utal af små og store landbrugsmaskiner – det kan være entreprenørmaskiner og øvrige maskiner. Hos os kan vi ordne maskiner fra alle de forskellige mærker, hvilke er i sortimentet i varehuse. I tillæg hertil er vi leverandører af helt nye produkter sendt direkte fra de store kvalitetsmærker forhandlet til nogle beløb, som alle kan betale.

Har du en situation, hvor du mangler service, behøver du ikke have kvaler ved at tage den ødelagte maskine hen til vores værksted. Her fra udgangspunktet på Sjælland rykker vi ud med vores rullende værksted, idet vognen er klar, parat, start konstant til reparation af plæneklipper. Vi ligger inde med mere end 20 menneskeårs erfaring samt fundamental lærdom. Det, vi har, er et mellemstort selskab, og med uddannelse og erfaring vil vi gerne byde på optimal service til priser helt i bunde.

Slås du med en plæneklipper, der er ikke-optimal, eller måske det kan være, du blot vil sikre dig, at den ikke går hurtigt kaput? Vi har forudsætningerne for at komme dig til hjælp ligegyldigt, om kunderne har behov for en nyproduceret plæneklipper, eller maskinen kan fikses via nogle serviceydelser. Takket være værkstedet på hjul kører vi af sted med reparation af plæneklipper netop der, hvor folk har brug for det. Hvilket bevirker, at man ej behøver at være foruroliget for at skulle køre havemaskinen eller en anden havebrugsmaskine, som skulle ske at være defekt, hen til os. Foruden græsslåningsmaskiner har vi forudsætningerne for at ordne blandt andet almindelige traktorer, maskiner til entreprenørøjemed og andet varierende udvalg af maskinelle redskaber. Vores firma kan fikse reparationer til mange producenter indenfor små maskiner foruden flere andre havebrugsmaskiner. Samtlige, som byggemarkeder har på hylderne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>