En vidunderlig kop kaffe kan man kun få fra en god kaffeautomat

Jeg sidder foran en computerskærm hele arbejdsdagen, og jeg arbejder på et kontor. Jeg elsker arbejdet, men når jeg tager hjem derfra, der skal jeg dog hjem til mit andet job – og det er mine børn. Jeg lever i en stor lejlighed med Peter og vores tre vidunderlige børn på hhv. tre, fem og ni år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, men det er hårdt at klare både job samt alle mine børn. Derudover sover jeg ikke så godt når det er nat, for min søn på 3 år græder rigtig meget, det betyder, at jeg må stå op og så få ham til sove igen. Dette betyder, at jeg hele tiden er træt på arbejdet, men lykkeligvis er der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke være foruden.

Når jeg kommer på arbejde, er det første, jeg gør, at løbe hen til vores kaffeautomat og lave noget kaffe. I løbet af årene har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været lige gode. Vores sidste nye kaffeautomat er bestemt den bedste vi har ejet, og derfor må jeg nu sige, at en velsmagende kop kaffe kun laves fra en god kaffeautomat som den, vi benytter nu.

Koffeinen i kaffe hjælper mig med at forblive energisk, men jeg holder virkelig også af smagen af en dejlig kop kaffe. Jeg indtager to kopper, imens jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Det ærgrer mig faktisk ret meget, og derfor vil jeg give mig tid til at drikke en kop kaffe, hver gang jeg kommer hjem og eventuelt når det er aften. Nu tænker jeg på at købe den kaffeautomat, som vi har på mit kontor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>