En efterskole med dans og musik

For tre år siden var jeg på efterskole i Nordjylland. Det var en sportsefterskole. Selvfølgelig har en idrætsefterskole de lovbefalede, faglige fag, men desuden havde den alle mulige valgfag. I kraft af at det er en sportsefterskole, gjorde man motion de fleste dage. Til slut kunne jeg simpelthen ikke gøre tilstrækkeligt med motion, så dermed var det temmelig nyttigt, at det desuden var en efterskole, der havde træningscenter. En idrætsefterskole, sportsefterskole vil være god til dig, såfremt du savner mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk og sund samt glad. De fleste sportsgrene er jeg skør med, og på grund af at min skole havde adskillige sportsgrene som fx basketball & karate etc., kunne jeg gøre alt det sport, jeg havde lyst til. Derudover var det en efterskole med dans, og i grunden endte jeg med at blive rigtig henrykt for at danse. En idrætsefterskole vil være god til dig, hvis du gerne vil prøve nogle forskellige idrætsgrene, og hvis du er vild med sport og at have det morsomt i selskab med dine venner/veninder.

Fordi skolen desuden var en musikefterskole, blev jeg oplært i at spille mange forskellige instrumenter, hvilket var meget medrivende. Jeg blev tilmed oplært i at designe tøj og sy det, for det var nemlig også en designefterskole. Disse efterskoler vil være tilpasse til dig, hvis du er skør med at beskæftige dig med en masse aktiviteter, muligvis en aktivitet som du ikke har gjort tidligere hen, samt hvis du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner/veninder. Noget af det, som jeg var gladest for ved skolen, vil jeg godt lige tale om. Det var en efterskole med friluftsliv som fag. Vi lavede dermed en masse forskellige udendørs aktiviteter, der en gang imellem var en udfordring, men sejt! F.eks. prøvede jeg at klatre, sejle i den store flod samt bo i ”det vilde.” Denne efterskole vil være passende for dig, såfremt du elsker at give dig selv en udfordring. Friluftslivsoplevelserne forbedrede vores sammenhold på skolen.

Kunne det ikke være sjovt at starte på en efterskole? En efterskole har en hel masse at byde på. Jeg tror, at mit år på efterskolen var det bedste år nogensinde! Min holdning er, at du skal overveje at lede efter en efterskole, hvis et eller andet af det, som jeg har skrevet, har været spændende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>