En altan udgør et fortrin indenfor mange områder

Som barn var der i lejligheden hele tiden en forholdsvis stor altan. Der er en lang række flotte facts at sige i forhold til store altaner, eftersom det danner mange fortrin. Glaspartiet ud mod altanen i hjemmet gør sekundært, at der opstår flere lysstråler i stuen eller soveværelset. Lejligheder kan da ellers på en måde have en tendens til at komme til at være temmelig skyggefulde. Hernæst er det muligt i de mørke tider gå uden for på den nye altan for her at kunne bedømme, hvor stor en mængde beklædning, du er tvunget til at tage på den dag. Dette gode kan man naturligvis have gavn af på alle årets dage. Især er altaner selvsagt en kæmpe fordel imens det er sommer, idet man her kan have fede grillparty’er, idet jeg som barn var der tilmed placeret en altanvenlig sandkasse ude på vores altan. Mine forældre virkede faktisk en teint brunere i forhold til andre mennesker, hvilket er helt begribeligt, at familier med tilgang til solbeskinnede altaner får temmelig meget mere solstrålemængde end personer, som ikke har. Dem der har egen have, vil blive klart mest solbrændte.

Eftersom jeg tidligere har været hjemmeboende med altaner, har det i den grad været hårdt at leve langt fra altaner tilbyddet hjemmet her efter, hvor jeg har været flyttet i egen lejlighed. Jeg følte mig herfor meget henrykt, idet jeg så det officielle brev fra ejendommens bestyrelse for nyligt. Herigennem fortalte de mig, at der skal konstrueres en skøn altan til hver lejlighed i boligen. Jeg har været uden en fin altan i lang tid, så det kommer til at være virkelig skønt at få lavet en altan. Den splinternye altan skal bygges lige ud for lejlighedens stue, og af denne grund af det jo bare 10-4. Det udvider dermed stuen med et rum, som der er stærkt brug for. Jeg vil nu kunne skridte ud i den friske luft på en flot designet altan ret uden for fra min egen stue. Idet jeg har lejlighed allerøverst bliver det virkelig en mærkbar fremgang. Det er altså på dette grundlag at jeg ej kan være for begejstret og for den sags skyld herliggøre fordelene ved altaner i lejligheder sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>